2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Bütünleme Sınavına; final sınavına girme hakkı olduğu halde giremeyen, final sınavına giren ve başarısız olan veya not yükseltmek amacı ile katılmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenci Bilgi Sisteminden kullanıcı adı ve şifreleriyle giriş yaparak sırasıyla:

Ders ve Dönem İşlemleri

Bütünleme Kayıt

Menülerini kullanarak seçimlerini yapacaklardır.

Bu ekranda yalnızca sınavları sonuçlandırılmış dersler görünmektedir. Bütünleme sınavına katılmak istediğiniz dersin sınavları henüz sonuçlandırılmamış ise sınav sonuçlandırıldıktan sonra aynı işlemleri tekrarlayarak bütünleme için dersi seçebilirsiniz.

Bütünleme kayıt listesine göre bütünleme sınavı yapılacaktır.

Not: "Seçilebilecek Dersler" listesinden herhangi bir ders "Seçilen Dersler" Listesine Eklendiğinde Başka bir işleme gerek kalmaksızın bütünleme ders kaydı tamamlanmış olur.

Öğrenci Bütünleme Sınav Kaydı Sonrası Seçtiği Dersleri Çıkartılamaz. O yüzden Bütünleme sınavına giriş yapacaksanız kayıt işlemi yapınız. Eğer Bütünleme Sınav Kaydı yapıp sınava girilmezse Bütünleme Not Girişi GR(Girmedi) olarak işaretlenir ve Final notu geçerli olur.

Bütünleme Sınavı Kayıt Tarihleri:

18 Haziran 2020 -İlgili dersin sınavından 2 gün öncesine kadar kayıt yapılabilir.

Bütünleme Esasları İçin Tıklayınız...