2019-2020 BAHAR DÖNEMİNDE MAZERETLİ DERS KAYDI YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Covid 19 Pandemisi surecinde 2019-2020 Bahar döneminde ders kaydı yapamayan öğrencilerimizin başvuruları Üniversite yönetimi tarafından değerlendirilmiş ve öğrencilerimize mazeretli kayıt yapabilme hakki verilmiştir.

Üniversitemizce alınan kararlar gereği, çeşitli nedenlerle 2019-2020 Bahar Döneminde ders kaydı yapamayan Önlisans-Lisans ve Lisansüstü öğrencilerinden Mazeretli Ders Kayıt hakkından yararlanmak isteyenlerin (öğrenim ücretini ödemesi gerekenlerin öğrenim ücretini ödedikten sonra), öğrenci bilgi sistem üzerinden Mazeretli ders kaydının açılabilmesi için  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  e-posta adresine, aşağıda yer alan dilekçe metni ile birlikte e-posta göndermeleri gerekmektedir.

!!Öğrenim ücretleri ödemeleri öğrenci numaraları ile birlikte Halk Bankası Banka şubelerinden, Halk bankası internet şubesinden ve Halk Bankası atm’lerinden yapılacaktır.

!!! Bu kapsamda kayıt yapmaya hak kazanan öğrenciler kayıt dondurma işlemi yapamayacaklar.

Öğrenim ücretlerinin yatırılması, Mazeretli Ders kayıt işleminin öğrenci tarafından sistem üzerinden onaylanması ve Akademik Danışmanlarca sistem üzerinden mazeretli ders kayıt onayının yapılması işlemlerinin tamamının son tarihi 29 Mayıs 2020 Cuma günü Saat: 17:00’dır.

► DİLEKÇE METNİ İÇİN TIKLAYINIZ...